Agresorul soților Cristescu, reținut pentru 30 zile

Publicat: 27 Mai 2015

agresor-d-v-bD. V. Burcea, agresorul soţilor Cristescu, milionarii din Găvana care au fost agresaţi în propria casă, a fost arestat preventiv pentru 30 zile. El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de omor calificat, tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată. În urmă cu câteva zile, un potent om de afaceri din Argeş şi soţia acestuia au fost

 

bătuţi cu brutalitate în propria casă de către un individ. În urma incidentului, cei doi soţi au ajuns în spital, milionarul este in stare stabila, însă soţia lui este în comă şi a fost operată la cap de două ori.

Surse medicale ne-au declarat că, soția omului de afaceri, lovită crunt de agresor în noaptea atacului, și-a revenit din comă, și starea ei este atent supravegheată în continuare. În urmă cu două zile, starea ei de sănătate s-a îmbunătățit, iar medicii speră să o poată salva. Femeia nu își mai aduce însă aminte nimic din coșmarul prin care a trecut.
Pentru identificarea atacatorului polițiștii români au cooperat cu autoritățile judiciare franceze, în colaborare cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș, Constanța și Sibiu, care au acționat sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Anchetatorii au stabilit că agresorul a pătruns prin efracţie în locuinţa soţilor Cristescu, a lovit întâi femeia cu o bâtă, iar pe soţul acesteia l-a lovit în faţă cu un box metalic. Înainte să părăsească vila, tâlharul a furat 5.000 de euro şi 7.000 de lei. Specialiștii criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistă – I.G.P.R au stabilit că persoana care a comis infracțiunea a participat la o faptă cu mod de operare asemănător, petrecută la începutul acestei luni, în Mangalia, Județul Constanța.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar