Angajatii de la Dacia, din nou în strada pentru Autostrada Pitesti Sibiu

Publicat: 07 Aprilie 2015

miting-daciaAngajatii de la Dacia, din nou în strada pentru Autostrada Pitesti - Sibiu
Angajații Dacia - Renault au anunțat că vor organiza joi, 16 aprilie, de la ora 13.00, un mitig de amploare în centrul orașului Mioveni, pe Platoul Casei de

Citește și : Nicolas Muare: "Nu vrem să fim brutali şi să reducem puternic numărul de angajaţi cum face Ford. Vrem să păstram locurile de munca oricat e posibil"

 

Cultură a Sindicatelor Dacia.
Sindicaliștii spun că se așteaptă ca la miting să se alăture și alți argeșeni care nu lucrează neapărat la uzină, pentru a trage un semnat de alarmă guvernului Ponta în privința necesității construirii autostrăzii Pitești-Sibiu cu prioritate. "Guvernanții au promis că fac autostradă și nu o fac. Am spus de atâtea ori că autostrada aceasta este importantă pentru Dacia, dar este importantă și pentru Argeș și pentru sudul țării. Autostrada Pitești- Sibiu este vitală pentru noi", a afirmat viceliderul Sindicatului Automobile Dacia. Sindicaliștii cer guvernului, dar și parlamentarilor, să sprijine relansarea cererii Dacia pe piața internă, precum și asigurări că Argeșul nu se va desființa prin pierderea instituțiilor deconcentrate în cadrul regionalizării.
Uzina de la Mioveni ar economisi 30 de euro pe vehicul dacă ar exista autostrada de la fabrică până la graniţa de Vest, potrivit oficialilor Dacia.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar