Aparatele fitness din Parcul Tineretului au fost vandalizate

Publicat: 11 Iunie 2014

aparat-fitnes-parcDin lipsa de ocupatie sau de educaţie, în Parcul Tineretului situat în apropierea Primăriei, majoritatea băncilor şi aparatelor fitness, au cazut “victime” vandalilor, care le-au distrus.

Chiar dacă oamenii le apreciază foarte mult şi le folosesc

zilnic, chiar şi iarna, unele dintre ele au fost avariate iremediabil.

Pradă vandalilor cad și leaganele , toboganele, caruselurile și băncile din parcuri. Angajaţii Primăriei abia țin pasul să le repare sau să le înlocuiască.

Conducerea Primăriei dezaprobă astfel de fapte şi susţine că cetăţenii sunt primii care ar trebui să protejeze bunurile de care se folosesc şi nu să se ajungă la asemenea situaţii.

 Ion Georgescu:“Oraşul Mioveni are mult de suferit la capitolul mobilier stradal din cauza unor oameni certaţi cu legea, care în loc să păstreze bunurile localităţii intacte pentru o folosinţă îndelungată, ei distrug tot ce le stă în cale.

Actualmente am dispus şi am întocmit o comisie din partea aparatului de specialitate care identificaă şi verifică toate parcurile şi locurile de joacă din oraşul Mioveni pentru inventarierea celor distruse şi vandalizate.Tot ce se strică trebuie înlocuit, iar cei care distrug nu ştiu că mobilierul stradal este achiziţionat din banii cetăţenilor, iar reparaţia sau înlocuirea se face tot din bani publici. Încercăm pe cât posibil să asigurăm pază peste tot în oraş astfel încât pierderile să fie cât mai mici”, a declarat primarul Mioveniului.

 

 

 

 

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar