Argeş:Noi bilete de tratament pentru pensionari

Publicat: 16 Septembrie 2015

pensionariiLa Casa Judeţeană de Pensii Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 15.
Datele de plecare sunt 28, 29, 30 septembrie şi 1 octombrie 2015. Au fost alocate automat

bilete de tratament în următoarele staţiuni: Amara, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Olăneşti, Pucioasa, Sangeorz, Sinaia, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Vatra Dornei. Au rămas bilete nealocate în următoarele staţiuni: Amara, Buziaş,1 Mai, Pucioasa, Târgu Ocna.
Eliberarea biletelor se va face în perioada 14 - 21 septembrie 2015, conform planificării care va fi anunţată telefonic fiecărui beneficiar.
Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei. În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii august 2015 (n.r. original sau copie ) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar