Argeş: Poliţiştii i-au amendat pe şoferii care făceau „liniuţe"

Publicat: 07 August 2015

liniute-curse-masini-ilegaleCursele ilegale din miez de noapte care au loc în Piteşti au ajuns în atenţia oamenilor legii.
Şoferii care făceau noaptea, „liniuţe" la stadionul "Nicolae Dobrin", au fost amendaţi de poliţiştii. Astfel, în perioada 27 iulie - 2 august, în urma acestei acţiuni a poliţiştilor de la Rutieră, ei au amendat

44 de şoferi pentru că circulau cu viteză excesivă.
În patru dintre aceste cazuri, au fost reţinute permisele de conducere, deoarece viteza a depăşit cu peste 50 de kilometri la oră pragul maxim legal prevăzut pentru circulaţia în localitate. Sancţiunile au fost date de Serviciul Rutier Argeş şi Biroul Rutier Piteşti.
Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto că este interzisă desfăşurarea de concursuri, antrenamente ori întreceri pe drumurile publice, cu excepţia celor autorizate de administratorul drumului respectiv şi avizate de poliţia rutieră. Este interzisă aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu excepţia celor omologate şi/sau certificate de către autoritatea competentă şi care sunt marcate corespunzător; De asemenea, este interzisă montarea unor anvelope cu alte dimensiuni sau caracteristici decât cele prevăzute în cartea de identitate a vehiculului, care prezintă tăieturi sau rupturi ale cordului ori sunt uzate peste limita legal admisă.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar