Atentie, soferi! Centrul Infotrafic recomandă prudenţă la volan

Publicat: 11 Ianuarie 2016

soferi-vreme-atentieCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, în judeţul Mureş, pe DN15, la ieşirea din localitatea Cristeşti către Târgu Mureş, traficul rutier se desfăşoară uşor îngreunat, pe două benzi din patru,

dirijat de poliţişti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Carosabilul este umed, nu este ceaţă şi nici polei. Se estimează că circulaţia va fi reluată pe toate cele patru benzi peste o jumătate de oră.
Pentru judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Botoşani şi Iaşi, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două atenţionări nowcasting cu cod galben, referitoare la ceaţă, valabile până la ora 9:00.
În judeţul Vâlcea vizibilitatea este mai scăzută pe DN64 Râmnicu Vâlcea - Drăgăşani (sub 50 de metri), iar pe DN7 este cuprinsă, pe alocuri, între 70 şi 100 de metri. În condiţii asemănătoare se circulă şi în judeţele Alba şi Cluj. Ceaţa este prezentă şi în judeţul Suceava, pe DN2(E85) Suceava - Siret şi pe DN29 Suceava - Dorohoi vizibilitatea fiind sub 50 de metri.
Sursa citată îi sfătuieşte pe conducătorii auto să reducă viteza, să folosească luminile de întâlnire, iar în zonele în care vizibilitatea scade semnificativ şi luminile de ceaţă.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar