Atentie, soferi! Două transporturi agabaritice pe DN7

Publicat: 18 Iunie 2015

agabaritCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA informează şoferii că, în perioada 18 - 24 iunie se vor efectua două transporturi agabaritice, pentru care a fost eliberată autorizaţie specială de transport. În judeţul nostru ruta este următoarea:

Autostrada A1: Intersecţie DN 1 - Autostrada A1 - Sibiu - Intersecţie Autostrada A1 - DN 1; DN 7: Seaca - Piteşti -÷ Găeşti - Intersecţie DN 7 - DN 71; DN 71: Intersecţie DN 7 - DN 71 ÷ Târgovişte.
Convoiul va fi însoțit, conform prevederilor Autorizației Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere. Transportul se va desfășura etapizat, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.
Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, şoferii sunt rugaţi să respecte indicațiile reprezentanților Poliției Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic și, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.
Detalii privind desfășurarea transportului (perioade și sectoare restricționate) se pot obține de la Dispeceratul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, la numerele de telefon: 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar