Au apărut primele mărţişoare!!!

Publicat: 06 Februarie 2014

3 400x347

De cîteva zile, în marile centre comerciale din Piteşti şi-au făcut apariţia standurile cu mărţişoare. Chiar dacă este de-abia începutul lunii februarie, argeşenii aleg, pe lângă alte cumpărături şi câte un mărţişor sau două. Alţii doar se uită şi aşteaptă să vadă ce va mai apărea nou în materie de mărţişoare, anul acesta. Preţul unuia începe de la 0,89 bani şi poate ajunge la 10 lei sau chiar mai mult, în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Un lucru este cert: rămîn pe primele locuri în preferinţele cumparătorilor şnururile alb - roşii din mătase, aţă colorată sau mărgele, dar şi mărţişoarele din argint ori suflate cu aur sau cele despre care se spune că sînt aducătoare de noroc. Aici vorbim despre trifoi cu patru foi, căluţi, că tot suntem în Anul Calului, broscuţe, gărgăriţe, coşari şi altele.      

Şi la Mioveni se organizează un TÂRG DE PRODUSE HANDMADE

Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia organizează în perioada 27-28 februarie 2014, TÂRGUL DE PRODUSE HANDMADE .

Timp de două zile, colecţionarii de obiecte vechi şi pasionaţii de bijuterii şi accesorii handmade vor putea admira şi achiziţiona produse unicat.

Obiectele vor fi expuse spre vânzare în holul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din data de 27 februarie, începând cu ora 10.00.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar