Avertizare METEO pentru acest weekend: Ger, lapoviță și viscol!

Publicat: 18 Martie 2016

vreme-ploaie-umbrela-oameniAdministrația Națională de Meteorologie a emis o informare de răcire accentuată a vremii, precipitații mixte, brumă și vânt ce va bate în rafale. Averizarea este valabilă în intervalul 19 martie, ora 03 –

20 martie, ora 08.Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de răcire accentuată a vremii, precipitații mixte, brumă și vânt ce va bate în rafale. Averizarea este valabilă în intervalul 19 martie, ora 03 – 20 martie, ora 08.

În intervalul menţionat, valorile termice vor fi în scădere în majoritatea zonelor, dar în special în jumătatea de nord-est a ţării, unde vremea va deveni rece pentru această perioadă din an. În noaptea de sâmbătă spre duminică (19/20 martie) se vor înregistra temperaturi preponderent negative, în depresiuni vor fi minime la limita gerului şi pe suprafeţe extinse se va produce brumă.
Se vor semnala precipitaţii în general slabe, sub formă de ninsoare în zona montană şi mixte, la început local în nord, în est şi în centru, apoi izolat şi în partea de sud-est a teritoriului.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar