Bac-ul de toamnă continuă

Publicat: 20 August 2014

bac-elev4Sesiunea august - septembrie a examenului de Bacalaureat a început luni, 18 august, cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în Limba română şi în Limba maternă. Ambele s-au încheiat ieri, 19 august.
După cum ne-a declarat conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, la proba de competenţe orale la Limba română s-au înscris 507 de candidaţi. Din aceştia, nu s-au prezentat la examen 68,

iar restul de 439 au promovat toţi examenul la proba de competenţe orale la Limba română. De asemenea, el ne-a spus că nu au fost raportate incidente.
Ieri a fost prima zi de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Proba va continua şi pe parcursul zilei de astăzi. „În prima parte a zilei de ieri a avut loc proba de audiţie, iar începînd cu ora 13.00, examenul a continuat cu proba scrisă. La competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională s-au înscris 486 de candidaţi. Urmează, pe 21 şi 22 august, proba de evaluare a competenţelor digitale, la care sunt înscrişi 490 de candidaţi", a declarat conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş.
Probele scrise încep luni, 25 august, cu examenul la Limba şi literatura română, iar marţi, pe 26 august, examenul la Limba şi literatura maternă. Proba obligatorie a profilului va avea loc pe 27 august, iar cea la alegere a profilului şi specializării, pe 29 august. Afişarea rezultatelor se va face pe 1 septembrie, până la ora 12.00, urmând ca, în aceeaşi zi, să fie depuse contestaţiile, în intervalul orar 12.00 - 16.00. Soluţionarea contestaţiilor se va realiza între 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe data de 4 septembrie.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar