Baza de Agrement Bemo se deschide joi, iar intrarea va fi liberă toată luna

Publicat: 10 Iunie 2014

baziNq
Primăria oraşului şi S.C S.Ed.C Mioveni SRL anunță că joi, 12 iunie a.c.,ora 11.00, va avea loc deschiderea ștrandului Bemo.
Pentru locuitorii oraşului Mioveni a venit momentul să se recreeze, să lase plictiseala deoparte pentru că în perioada 19 - 29 iunie, doar voia bună este permisă. Încep Zilele oraşului Mioveni, iar cei 529 de ani de atestare documentară din acest an, vin cu aşteptări mari şi suprize frumoase.


O primă surpriză vine din partea conducerii Primăriei.Mai exact, autorităţile locale au decis ca începând de joi, 12 iunie a.c., până la sfârşitul lunii iunie, vizitatorii Bazei de Agrement Bemo să aibă intrarea gratuită .
Primarul Ion Georgescu:"Este o măsură de care se vor bucura toţi locuitorii oraşului dar şi cei din zonele limitrofe. Decizia de mutare a zilei oraşului a venit prin prisma faptului că în luna august, cetăţenii pleacă în vacanţă, astfel că, în luna iunie, aceştia pot participa în număr mare la activităţile organizate de Primărie.
Având în vedere ca data aniversării zilelor oraşului a fost mutată la sfârşitul lunii iunie, am decis împreună cu reprezentanţii Consiliului Local si conducerea S.C S.Ed.C Mioveni SRL, ca intrarea la ştrand sa fie gratuită în această lună".
Ştrandul va funcţiona zilnic între orele 8:00 – 21:00.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar