Blocat de inundații! Florin Tecău, președintele CJ Argeș nu a mai ajuns la lansarea lui Ponta

Publicat: 30 Iulie 2014

tecau1Peste 200 de delegați din Argeș au participat la Consiliul Național al PSD de la Craiova, acolo unde Victor Ponta și-a lansat candidatura la președinție. Printre cei care au ajuns și au stat la masa cea mai importantă s-au numărat chestorul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici, care a stat în același rând cu miniștrii și vicepremierii Daniel Constantin și Gabriel Oprea, dar și fostul președinte al CJ și al PSD Argeș, Constantin Nicolescu, care a stat pe al doilea rând, în spatele miniștrilor.


Prezent în sala a fost și Tudor Pendiuc, primarul Piteștiului, care a părăsit de mai multe ori prezidiu, pentru a primi informații despre situația din Pitești și zonele limitrofe.
Marele absent a fost președintele CJ Argeș Florin Tecău. Acesta a ajuns la Consiliu, dar a făcut cale întoarsă la Pitești, după ce lururile s-au agravat. El a ratat venirea lui Ponta. A ajuns până la Colonești, județul Olt, aproape de Slatina, acolo unde a fost blocat de inundații. Președintele CJ Argeș a ajuns, cu greu, la Pitești. A și avut de ce, pentru că în Argeș, inundațiile au făcut prăpăd.
De altfel, și Victor Ponta a lipsit aproximativ o oră de la Consiliul care i-a fost practic dedicat, el fiind plecat în Gorj cu Liviu Dragnea. Și Gabriel Oprea și Mircea Dușa au întârziat la Vâlcea. Chiar și primul-ministru s-a referit la situația dificilă din Argeș.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar