Accident mortal în Argeș

Publicat: 06 Martie 2017

smurd-pacientUn bărbat în vârstă de 46 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia Solenza, se îndrepta spre

Share
Citește mai departe...
 

Primarul Ion Georgescu, mesaj de mulţumire

Publicat: 19 Ianuarie 2017

IMG 9100Primarul oraşului, Ion Georgescu, le mulțumește tuturor celor care au contribuit la campania desfăşurată pentru evenimentul:

„Alături de David Ștefan

 

 

– Din puțin să facem mult!"
"Încep prin a mulțumi, sincer și deschis, tuturor celor care s-au implicat și au contribuit la campania umanitară pentru micuțul David Ștefan Grigorie, derulată în ultimele două săptămâni atât de Primăria Mioveni, cât și de instituțiile afalte în subordine.
Apreciez efortul dumnevoastră și doresc să vă transmit că suma colectată în urma sponsorizărilor, spectacolului, donațiilor în cont și a licitației publice, va asigura necesarul pentru ca acest copil să meargă peste câteva zile la clinica din Roma pentru analize amănunțite în vederea începerii tratamentului.
Complexitatea bolii și tratametul experimental la care va fi supus sunt motivele pentru care, la această clinică, o singură zi de spitalizare costă 250 de euro. Datorită generozității dumneavoastră, familia Grigorie beneficiază acum, de necesarul pentru da startul în lupta cu boala, însă tratamentul este scump și de lungă durată, motiv pentru care campania noastră trebuie să continue.
Le mulțumesc în nume personal, dar și în numele familiei lui David, colegilor din Consiliul Local care și-au donat indemnziațiile, colegilor din cadrul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, unităților de învățământ, celor două cluburi sportive, Serviciului Fiscal Mioveni, angajaților Primăriei Mioveni, colegilor din organizația PSD Mioveni, Poliției Locale Mioveni, Penitenciarului Mioveni și nu în ultimul rând zecilor de agenți economici din Mioveni care au contribuit financiar la această campanie.
Încă o data transmit mulțumiri și aprecierile mele, tuturor artiștilor, care au participat la acest eveniment, dar și persoanelor cu suflet mare, care l-au ajutat şi îl vor ajuta în continuare pe David Ștefan Grigorie.
Cine dorește și poate să ajute familia Grigorie, poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan".

 

Share
 

Mioveni: Luni ,16 ianuarie, ultima zi de depunere a dosarelor pentru obținerea unei locuințe în blocul T14

Publicat: 12 Ianuarie 2017

bloc-MioveniPerioada de depunere a dosarelor pentru achiziția unui imobil în blocul T14 de pe strada 1 Decembrie din Mioveni se încheie pe data de 16 ianuarie, la ora

Share
Citește mai departe...
 

DEȚINUȚII LA DESZĂPEZIRE

Publicat: 12 Ianuarie 2017

vot-detinutiÎn perioada 11 – 12 ianuarie 2016, 30 de persoane private de libertate din Penitenciarul Mioveni participă, în regim de voluntariat, la lucrările de deszăpezire din incinta

Share
Citește mai departe...
 

MIOVENI! ATENȚIE LA ȚURȚURI!

Publicat: 12 Ianuarie 2017

turturi2516Ca urmare a gerului din ultimele zile, țurțurii formați pe acoperișuri reprezintă un real pericol pentru pietoni, astfel că se impune înlăturarea acestora în timp util, pentru evitarea producerii unor incidente

Share
Citește mai departe...
 

UN COPIL DIN MIOVENI ARE NEVOIE DE AJUTOR. MESAJ EMOŢIONANT DIN PARTEA PĂRINŢILOR!

Publicat: 12 Ianuarie 2017

caz-umanitarPrimăria orașului, prin Centrul Cultural Mioveni, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeș, organizează pe 18 ianuarie 2017 spectacolul

Share
Citește mai departe...
 

Pagina 1 din 1302

Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar