Ministrul Muncii in vizita in Arges

Publicat: 14 Septembrie 2013

MINISTRUL MUNCII DESCOPERA JUD ARGESPe agenda Ministrului Muncii, Mariana Campeanu a fost bifat vineri doar Argesul. Inca de la prima ora ministrul a avut intalniri cu brandurile locale importante, de la Dacia pana la Magiunul de Topoloveni, dar si cu cei mai puternici oameni de afaceri ai judetului. Desi vizita ministrului avea ca tema problemele legate de codul muncii si legislatia muncii, cel mai dezbatut subiect a fost regionalizarea, mediul de afaceri argesean sustinand Pitestiul ca si capitala de regiune. La prima ora, ministrul Muncii, Mariana Campeanu a fost la Mioveni, la Uzina dacia Renault, unde s-a intalnit cu directorul general Jerome Olive si a vizitat uzina. Dicutiile s-au axat in special pe siguranta muncii, uzina dacia fiind data ca un exemplu de buna practica in acest domeniu. De la Dacia, ministrul a mers la Pitesti unde s-a intalnit cu cei mai puternici oameni de afaceri din judet. Acestia au lasat insa deoparte problemele legate de legislatia muncii si au abordat in principal subiectul regionalizarii, cerand ca Pitestiul sa fie capitala de regiune. 

Share
Citește mai departe...
 

Vaccinarea in scoli

Publicat: 13 Septembrie 2013

60166795
Direcția de Sănătate Publică Arges, comunica calendarul campaniilor scolare de vaccinare pentru anul scolar 2013-2014:

 

07-18 octombrie 2013

• vaccinare antirujeolică-antirubeolică-antiurliana (RRO), clasa l-a

 

04-15 Noiembrie 2013

• vaccinare diftero-tetanica (dT), clasa IX-a (restanțieri din anul școlar 2012-2013)

• vaccinare diftero-tetanica (dT), clasa X-a (restanțieri din anul școlar 2011-2012)

Share
Citește mai departe...
 

Atenție, șoferi!

Publicat: 13 Septembrie 2013

1Incepand cu data de 5 septembrie 2013, pe DN73E ( centura suspendata )din Mioveni, restrictia de 50km/h, va fi relocata de la km 1+800 la 2+560. Ca urmare a sesizarii facute de reprezentantii Primariei orasului Mioveni catre I.P.J Serviciul Rutier, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti si S.D.N Pitesti, s-a decis ca incepand cu data de 5 septembrie 2013,indicatoarele de localitate se vor reloca de la km 1+800 la 2+560 respectiv la intrarea-iesirea din localitate.

Share
Citește mai departe...
 

Let’s Do It, Romania! - Fii voluntar in orasul tau!!!

Publicat: 13 Septembrie 2013

sigla-Lets-do-It“Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îsi propune curăţarea întregii ţări de deşeurile aruncare necorespunzător în arealele naturale – din păduri, de pe câmpuri, de lângă albiile râurilor, de pe marginea drumurilor, din popasurile turistice, în general din natură – într-o singură zi. Şi în oraşul Mioveni au început o serie de acţiuni legate de cel mai mare proiect de implicare socială - Let’s Do It, Romania! În data de 28 septembrie 2013 echipa de coordonare de la Primăria oraşului Mioveni va organiza acţiuni de ecologizare în urmatoarele locaţii: Cartier Colibaşi Islaz - Izvorul Tamaduirii, Pleaşa- stadion, podul Râul Târgului, Str. Parasti - Podul de Fier, Podul Getica, Cartier Racovița- Dr. Moraru, Str. Argeselului- str. Morii, Str.Gen Lacatuşu,Racoviţa – la Dr. Moraru – limita dintre Mioveni şi Conţeşti. Acţiunea se va desfăşura cu începere de la ora 09:00 când în fata primăriei se vor aduna elevii și profesorii tuturor școlilor de pe raza oraşului reprezentanţi ai Primăriei, Centrului Cultural Mioveni, SC. Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni SRL, SC.Reparații Construcții SRL, SC.Automobile Dacia-Renault, Penitenciarul Colibaşi,Scout Mioveni Dacia Felix dar si toti cei interesati sa participe. Acțiunea se va termina în jurul orei 15:00, în funcţie de cantitatea de gunoi găsită şi de numărul de voluntari prezenţi la acţiune (peste 500 de persoane). Baza de stocare a deşeurilor care se vor strange pe 28 septembrie, va fi la Stația de Epurare a oraşului Mioveni urmând ca în cel mai scurt timp să fie transportate la Depozitul Ecologic de la Albota. Pentru înscrieri și relații suplimentare legate de acestă campanie puteţi contacta reprezentanţii Biroului Protectia Mediului din cadrul Primariei orasului Mioveni, tel: 0348/455444 int. 111; 073.0016105.

Share
 

Ziua Pompierilor din Romania

Publicat: 12 Septembrie 2013

 DSC0150Cei interesati cum se desfasoara o zi din viata pompierilor si cum functioneaza fiecare echipaj din dotare au putut afla astazi 12 septembrie 2013, in cadrul evenimentului ,,Ziua portilor deschise'' organizat de Detasamentul de Pompieri ,,Puica Nicolae'' din Mioveni, cu ocazia ,,Zilei pompierilor'' sarbatorita pe 13 septembrie. Administratia locala de la Mioveni a fost si de acesta data alaturi de Detasamentul de Pompieri ,,Puica Nicolae'' din Mioveni prin prezenta Viceprimarului Aurel Costache, Secretarului Orasului Jr. Maria Stefanescu si Directorul SC S.Ed.C Mioveni SRL, Nicolae Tudose. Cei prezenti au adresat tuturor pompierilor calde felicitări şi urări de sănătate, putere de muncă şi succes în împlinirea nobilei şi generoasei meserii. “Pentru că am vrut să aducem ceva nou în peisajul autohton s-a luat decizia, la nivelul conducerii instituţiei, ca joi – 12 septembrie 2013, să organizăm la sediul nostru o serie de ateliere de prezentare a echipamentelor şi a tehnicii de intervenţie utilizate de pompieri în situaţii de urgenţă. De asemenea, tot aici a fost amenajat şi un punct de informare preventivă a cetăţenilor pentru ca aceştia să ştie la ce pericole se supun dacă neglijează diverse aspecte în viaţa cotidiană, dar nu numai. Îi aşteptăm pe locuitorii orasului Mioveni să vină şi să viziteze sediu nostru pe tot parcursul zilei de azi" a declarat maiorul Cristian Punga.

Share
Citește mai departe...
 

Pagina 1302 din 1302

Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar