Pregătirile de iarna sunt în toi!

Publicat: 27 Noiembrie 2014

zapada14În Argeş pregătirile pentru iarnă sunt pe ultima sută de metri.În acest sens, au fost achiziţionate nisipul (8.500 tone, duse în bazele de depozitare de firma Dragon Oil Star, valoarea contractului fiind de

Share
Citește mai departe...
 

Un elev, în stare gravă la spital după ce a fost bătut de profesorul de sport

Publicat: 26 Noiembrie 2014

ambulanta26Scene cumplite la o şcoală din judeţul Argeş. Un elev a ajuns la spital cu capul spart după ce a fost bătut de profesorul de sport. Copilul a fost pedepsit pentru că a vrut să intre în sala de sport după ore.
"A pus mâna pe copil şi probabil ori o fi vrut să-l dea afară ori copilul s-a speriat şi a dat din mână, l-a prins între pereţi şi atunci a reacţionat şi i-a dat o palmă", a declarat paznicul şcolii.

Share
Citește mai departe...
 

Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada

Publicat: 26 Noiembrie 2014

autostrada-pit-sibMinistrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.

Share
Citește mai departe...
 

Donați, rugați-vă, sperați! Pentru ca Ana să poată zâmbi și mâine!

Publicat: 26 Noiembrie 2014

Ana-DrugaAna Druga, o fetiță din Argeș, suferă de leucemie. Când ar fi trebuit să se bucure de căldura părinților și a bunicilor, micul nostru îngeraș este nevoit să se confrunte cu o boală nemiloasă. Are doar cinci luni și 14 zile și nu se dă bătută. Este rândul nostru să o ajutăm în această bătălie pentru viață. Pentru zâmbet. Pentru iubire!

Share
Citește mai departe...
 

Concert de colinde „O, ce veste minunată!” la Mioveni

Publicat: 26 Noiembrie 2014

afis-concert-o-ce-veste-minunataOrașul Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni, vă invită vineri, 12 decembrie a.c., de la ora 18:00, la Concertul de Colinde „O, ce veste minunată!”.
Spectacolul va fi susținut de Corul mixt al Centrului Cultural Mioveni, Dirijor: Mihai Iancu și Orchestra de cameră a Filarmonicii Pitești, dirijor:

Share
Citește mai departe...
 

Veste bună pentru revoluționari: le vin banii!

Publicat: 26 Noiembrie 2014

casa-pensiiPersoanele care au primit calitate de Erou Martir și Luptător pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989, beneficiază de o indemnizație lunară reparatorie, iar cei care au și calitatea de pensionar pentru limita de vârstă pe lângă această indemnizație și se acord și o indemnizație lunară adăugată la pensia pentru milita de vârstă.

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar