Tudor Gheorghe, concert extraordinar la Filarmonica Pitești

Publicat: 23 Noiembrie 2014

tudor-gheorgheUn concert vocal-simfonic extraordinar va fi susţinut joi, 27 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sidicatelor. Orchestra simfonică a instituţiei, Corul Orfeu al Casei de

Share
Citește mai departe...
 

Ce trebuie să faci în caz de CUTREMUR. Sfaturile pentru populaţie date de Raed Arafat

Publicat: 23 Noiembrie 2014

raed-arafatDincolo de consolidarea clădirilor, este necesar ca mobila şi aparatura din interiorul acestora să fie bine fixate, iar populaţia să aibă provizii pentru minimum trei zile, explică secretarul"

În zonele care sunt supuse riscului seismic, mobilierul şi echipamentele trebuie fixate. Întotdeaua am ridicat acestă problemă. Un spital nu este neapărat să fie funcţional după un cutremur dacă doar ai consolidat clădirea.

Share
Citește mai departe...
 

FLORIN TECĂU, preşedintele Consiliului Judeţean, în zi de naştere

Publicat: 23 Noiembrie 2014

tecau31Cele mai sincere urări de sănătate, bucurii şi împliniri, în zi de naştere, d-lui Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Share
Citește mai departe...
 

MESAJ DE CONDOLEANȚE exprimat de prefectul județului Argeș pentru victimele accidentului de elicopter din Sibiu

Publicat: 23 Noiembrie 2014

sibiu-elicopterÎn nume personal și al Instituției Prefectului-Județul Argeș, îmi exprim profundul regret pentru accidentul din Sibiu în care 8 militari și-au pierdut viața iar alți 2 sunt răniți. Dincolo de pierderea pentru Armata României, suferința este enormă pentru cele 8 familii îndoliate,

Share
Citește mai departe...
 

Un militar argeșean mort în accidentul aviatic de la Sibiu. Astăzi, trupul neînsuflețit ajunge acasă

Publicat: 23 Noiembrie 2014

paul2014Unul dintre cei opt militari morţi în accidental aviatic de la Sibiu este din judeţul Argeş. Maistrul militar clasa I Paul Bădescu avea 41 de ani şi era din comuna Buzoieşti.
Astăzi, el va fi comemorat alături de ceilalți șapte militari, cu onoruri militare, la Sibiu, după care sicriul cu trupul neînsuflețit va ajunge acasă. Pe Paul Bădescu, necăsătorit, îl vor aștepta cinci surori.

Share
Citește mai departe...
 

Piesa de teatru „Pijamale", cu sala plină la Mioveni

Publicat: 22 Noiembrie 2014

teatru-in-pijamaleSala de Spectacole a Centrului Cultural Educativ din Mioveni a găzduit vineri, 21 noiembrie, piesa de teatru „Pijamale", piesă jucată de membrii trupei „Clubul Veseliei".

Îmbucurător a fost faptul că, majoritatea spectatorilor au fost dintre cei tineri, dovedind faptul că arta teatrală poate prinde și printre aceștia.

Share
Citește mai departe...
 
Joomla SEF URLs by Artio

paza-jud

Citeşte şi...

Curs valutar