Centrul Cultural Mioveni: Au început înscrierile pentru Festivalul de Teatru „Ludicus"

Publicat: 24 Martie 2015

AFIS LUDICUS 800x560Perioada de înscriere pentru participarea la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus", Mioveni - 2015, a început în data de 16 martie şi se va încheia în 4 mai. După această dată, juriul urmează să selecteze, până la 1 iunie, trupele ce vor intra în festivalul-concurs care se va desfăşura anul acesta între 25 şi 27 septembrie.

Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus" a ajuns, în 2015, la cea de-a XIII-a ediţie. Alături de Festivalul de Teatru Mioveni, recent încheiat, „Ludicus" reprezintă încă un eveniment reprezentativ al vieţii culturale din Oraşul Mioveni. Spectacolele din cadrul festivalului se vor juca pe scena Centrului Cultural Mioveni.

Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus" este organizat de Oraşul Mioveni, de Centrul Cultural Mioveni şi de Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia" din Mioveni. Cei interesaţi să participe la eveniment pot descărca toate documentele necesare de pe site-ul Centrului Cultural Mioveni, www.centrulculturalmioveni.ro.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar