Claudiu Bleonţ, profesor de teatru la Centrul Cultural Mioveni

Publicat: 19 Mai 2015

Claudiu-BleonţRenumitul şi apreciatul actor Claudiu Bleonţ va începe, din 25 mai 2015, un proiect teatral nou, la Centrul Cultural Mioveni. Ideea proiectului este aceea că, după preselecţie, elevii pe care-i va pregăti

vor pune în scenă producţii cu care Centrul Cultural Mioveni va participa la festivalurile de profil din ţară. Prima producţie de acest gen va fi gata în toamna acestui an. Totodată, tinerii artişti vor pregăti spectacole şi pentru publicul larg din Mioveni şi nu numai.

Cei care vor să se prezinte la preselecţia din 25 mai, de la ora 10,00, trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani şi să pregătească un monolog de 5 minute, dintr-un text contemporan. Un alt punct important în jurizare îl va constitui mişcarea scenică a candidaţilor. Cei selecţionaţi urmează să plătească o taxă de 100 RON pe lună, reprezentând costul a patru şedinţe de pregătire (câte una pe săptămână, în fiecare Luni). Înscrierile pentru preselecţie se fac la telefon/fax - 0348 445856 sau direct la sediul Centrului Cultural Mioveni, Str. Înv. Alexandru Popescu, Nr.5.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar