Claudiu Niculescu a răspuns provocării Ice Bucket Challenge

Publicat: 29 August 2014

niculescu-apaAntrenorul principal al CS Mioveni, Claudiu Niculescu a răspuns miercuri după-amiază provocării Ice Bucket Challenge făcute de bunul său prieten Flavius Stoican, antrenor al lui Dinamo.
Clau-gol a acceptat să-i fie turnate în cap două găleţi de apă cu gheaţă, de către secundul Cornel Dobre şi şeful departamentului marketing, Claudiu Cojocaru. Evenimentul s-a petrecut la stadionul din Ştefăneşti, înainte de antrenamentul de seară al echipei. Niculescu a fost încurajat de elevii săi care au stat chiar în spatele său.


"Am acceptat cu plăcere provocarea lui Flavius Stoican, iar la rândul meu îi provoc pe Cătălin Munteanu, Ionel Dănciulescu şi Adrian Enache" a spus antrenorul înainte să-i fie turnate găleţile.
"A fost foarte rece... dar am acceptat cu plăcere provocarea, pentru că este pentru o cauză nobilă şi am participat intotdeauna la astfel de acţiuni şi voi participa cu multă placere în continuare. Este bine că la nivel mondial au început astfel de acţiuni şi este îmbucurător că s-au strâns foarte mulţi bani. Sper să răspundă provocării şi cei nominalizaţi de mine şi cred că o vor face" ne-a mai spus antrenorul principal al echipei după ce is-au turnat găleţile cu gheaţă în cap.

 

 

 

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar