Claudiu Niculescu este noul antrenor al echipei CS Mioveni

Publicat: 07 Iulie 2014

claudiu-nicolescuLotul echipei CS Mioveni s-a reunit astăzi la terenul de la Grupul Şcolar din localitate, iar dacă la nivelul jucătorilor nu au fost mari noutăţi, cea mai importantă schimbare a venit pe banca tehnică. Marius Stoica, omul ce a condus echipa în finalul sezonului precedent a redevenit antrenor secund al echipei, post pe care l-a ocupat de mai multe ori în trecut. Antrenor principal al echipei din Mioveni a fost numit Claudiu Niculescu, fostul mare atacant al celor de la

Dinamo Bucureşti. Tânărul tehnician a mai antrenat pe CSM Râmnicu Vâlcea în stagiunea precedentă, dar a plecat de la echipa din Zăvoi după ce a avut o perioadă cu rezultate mai modeste. Trebuie precizat faptul că acesta nu este primul fost mare jucător al lui Dinamo ce ajunge antrenor la Mioveni, această serie fiind deschisă de Flavius Stoican, acesta ajungând acum să pregătească echipa din Ştefan cel Mare. Alături de Marius Stoica, Niculescu îl va mai avea ca secund la echipă şi pe Cornel Dobre.

Prima declaraţie în postura de antrenor al echipei

Claudiu Niculescu a oferit şi o primă declaraţie din postura de antrenor principal al echipei CS Mioveni. Antrenorul a spus că este bucuros de alegerea făcută şi spune că îi cunoaşte pe jucătorii echipei argeşene. „Sunt bucuros de faptul că mă aflu aici, asta pentru că am ajuns la o echipă ce a cohcetat cu Liga I. Am venit aici să fac o treabă foarte bună şi sunt ferm convins că pot face acest lucru, dat fiind faptul că această formaţie are în componenţa ei mulţi jucători valoroşi. Pe o parte dintre jucători îi cunosc şi pot să spun că sunt fotbalişti de o mare calitate. Sunt sigur că putem face o treabă excelentă şi să îmi îndeplinesc obiectivele pe care le-am fixat. Vorbim de un contract pe o durată de doi ani şi sper să îmi fac treaba cât mai bine", a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul principal al echipei CS Mioveni.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar