COMEDIA „AMERICA, VENIM!" ATERIZEAZA LA MIOVENI!

Publicat: 08 Octombrie 2014

schoolPrimăria Mioveni, Centrul Cultural, în parteneriat cu Libra Film, şi Transilvania Film vor prezenta, în oraşul Mioveni, o nouă producţie românească, filmul „America, venim!", în regia lui Răzvan Săvescu.
„America, venim!" pune accentul pe întâmplările pline de umor şi neprevăzut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai cărei actori se află pentru prima dată la New York.

Exuberanţa şi lipsa lor totală de experienţă, precum și lipsa noțiunilor de limbă engleză îi fac să parcurgă o serie de întâmplări şi aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate. Comedia este savuroasă, plină de situaţii amuzante şi inedite, și este completată perfect de actorii din distribuție, nume mari și reprezentative pentru filmul românesc.
În rolurile principale spectatorii îi vor recunoaște pe Mihai Călin, Adrian Văncică, Gheorghe Ifrim, Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea, Oana Ioachim.
.Filmul va rula pe 15 şi 16 octombrie, începând cu ora 18, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni. Preţul unui bilet este de 5 lei, acestea fiind puse în vânzare la sediul Centrului Cultural Educativ.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar