Concert caritabil „Trupa Taxi pentru Oana”

Publicat: 06 August 2014

taxi

Trupa Taxi va cânta, duminică, 10 august, în Club Hush, iar concertul este unul caritabil, pentru strângerea de bani necesari opeaţiei pe creier a unei tinere din Piteşti. Este vorba despre Oana Cristina Neagu, 27 de ani, referent la Casa de Cultură a Studenţilor şi un cunoscut organizator de evenimente din oraş.

Acum trei luni, a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală - cavernom frontal stâng. Din cauza acesteia, Oana riscă în orice moment să facă un atac cerebral.

Intervenţia se va face la Spitalul Monza, din Bucureşti, sub îndrumarea medicului neurochirurg Sergiu Stoica, dar are nevoie de 30.000 de lei, bani de care ea nu dispune şi pe care nu-i poate strânge doar din salariu. În urma unor demersuri, trupa Taxi s-a alăturat campaniei şi va susţine concertul caritabil „Trupa TAXI pentru Oana“. Concertul va începe la ora 20, iar biletul de intrare costă 40 de lei. Nu vor lipsi nici piesele mai vechi, dar nici cele de pe ultimul album, printre care se numără „Iubeşte-mă în doze mici!“, „Echilibru perfect“ şi altele. Taxi este o trupă românească de pop-rock, fondată în anul 1999. Componenţa formaţiei este: Dan Teodorescu, Adrian Borţun, Mugurel Coman, Cantemir Neacşu, Darius Neagu şi Vicky Albu. Printre albumele lansate de Taxi, se numără“ De cursă lungă“, „Trag un claxon“, „Americanofonia“, „Politica“ şi „Romantica“.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar