CONCERT CARITABIL VENIM ÎN CASA TA DE PAȘTE!

Publicat: 16 Aprilie 2014

invitatie-concert-caritabilConsiliul Local Mioveni, Primăria orașului și Centrul Cultural organizează concertul caritabil Venim în casa ta de Paște!, miercuri, 16 aprilie, ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Educativ. Acțiunea este organizată cu scopul ajutorării copiilor cu handicap grav și accentuat din orașul Mioveni,

precum și a altor cazuri sociale. Organizatorii au pregătit un program artistic susținut de copiii înscriși la cursurile Centrului Cultural: Guitar Club, Ansamblul Plai de Dor, precum și alți tineri talentați din oraș: Ion Moise Bădulescu, Ingrid Lisandru, Mara Bratu, Valentin Poenariu, Andrei Vilău, Claudia Ghena, Alexia Niculae. Invitați speciali în spectacol sunt elevii de la Liceul de Artă Dinu Lipatti din Pitești și Școala gimnazială Schitu Golești.

Evenimentul vine să încheie campania cu alelași nume: Venim în casa ta de Paște! , desfășurată în  perioada 1 – 10 aprilie. Ca în fiecare an școlile și liceele de pe raza orașului Mioveni s-au alăturat inițiativei  Centrului Cultural Mioveni pentru a face o bucurie în prag de Paște micuților aflați în dificultate. Elevii, cadrele didactice dar și simpli cetățeni au donat alimente neperisabile și rechizite școlare.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar