Concertele lunii decembrie, la Mioveni

Publicat: 04 Decembrie 2014

mioveni-artificiiVineri, 12 decembrie, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia" din Mioveni va avea loc un concert de colinde, „O, ce veste minunată!".
Spectacolul va fi susținut de Corul mixt al Centrului Cultural Mioveni și Orchestra de cameră a Filarmonicii Pitești, sub bagheta dirijorului Mădălin Sandu și o va avea ca invitat special pe naista Gina Sandu.
Prețul biletului este de 10 lei și poate fi cumpărat de la Centrul Cultural Mioveni, sau de la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia".


A doua zi, sâmbătă, 13 decembrie îi vine rândul lui Tudor Gheorghe să concerteze pe aceeași scenă, începând cu ora 19:00.
„Lecția" e denumirea simbolică a unui spectacol unic, plin de iubire și patriotism. Spectacolul acoperă texte excepţionale, poezii deosebite şi mult umor, aducând în centrul atenţiei adevăratul folclor românesc.
Preţul unui bilet este 25 lei și pot fi achiziționate tot de la Centrul Cultural Mioveni, ori Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.
Duminică ,14 decembrie, de la ora 17:00, la Catedrala ortodoxă „Sf. Apostoli Petru și Pavel" din Mioveni va avea loc concertul de colinde "DESCHIDE UȘA CREȘTINE".
Vor participa grupuri corale formate din copii de la școlile și liceele din oraș alături de Corala mixtă a Centrului Cultural Mioveni și Corul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.Intrarea va fi liberă.
Locuitorii oraşului Mioveni sunt aşteptaţi de autorităţile locale să petreacă Revelionul în aer liber, în centrul civic unde vor avea loc concerte şi focuri de artificii.
În data de 31 decembrie, Alina Eremia şi Dorian Popa vor urca pe scenă de la ora 23:00, iar alături de locuitorii oraşului va fi şi primarul Ion Georgescu.
Aşadar, cei care doresc să se bucure de intrarea în Noul An, alături de familie şi prieteni, sunt invitaţi la Mioveni.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar