CONCURS DE CULTURĂ GENERALĂ ORGANIZAT LA MIOVENI

Publicat: 23 Noiembrie 2016

wqAstăzi, la Centrul Cultural Mioveni, a avut loc a treia ediție a concursului "Campioni la cultură generală", eveniment ce se înscrie în programul activităților programate pentru

Săptămâna Altfel (21 – 25 noiembrie), la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu din Mioveni. Concursul are drept inițiatori patru profesori din cadrul liceului: Crețu Daniella, Maria Monica, Hăbuc Ștefăniță și Nilă George.

Cele 5 echipaje, formate din elevi ai claselor IX – XII, dornici să îşi pună în practică cunoştinţele dobândite la orele de curs, au trebuit să răspundă la o serie de întrebări formulate de colectivul cadrelor didactice din liceu.
Câștigătorii au fost: Locul 1: Echipa „Arhimede", Locul 2: Echipa „Pascal", Locul 3: Echipa „Dante".
"Vrem să deschidem interesul tinerei generaţii spre cunoştere, acesta este scopul concursului. Dorim să le dezvoltăm abilitatea de a lucra în echipă și de a le cultiva spiritul de competiție" a precizat doamna prof. Daniela Crețu, unul din inițiatorii proiectului.
Evenimentul a fost organizat de Teoretic Iulia Zamfirescu din Mioveni, Comitetul de părinți al liceului, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni.

 

 

wq1

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar