Cristian Meleșteu, fost director în Ministerul Tineretului și Sportului, urmărit penal pentru abuz în serviciu

Publicat: 22 Februarie 2016

dnaCristian Meleşteu, director în Ministerul Tineretului şi Sportului, este urmărit penal pentru abuz în serviciu şi uz de fals, au anunţat luni procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"În cursul anului 2013, suspectul Meleşteu Cristian,

în calitate de director al Direcţiei Programe şi Activităţi pentru Studenţi din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, cu încălcarea atribuţiilor de serviciu şi sub pretextul desfăşurării proiectului studenţesc ED-ECO Sport, a organizat la un hotel din Poiana Braşov o tabără politică de dezvoltare personală şi leadership pentru organizaţia de tineret a unui partid politic", se arată într-un comunicatul DNA.
Potrivit procurorilor, toate cheltuielile de cazare şi masă ale celor peste 100 de participanţi, în valoare de 14.000 lei, "destinate desfăşurării proiectului respectiv, în perioada 22 – 24 noiembrie 2013, au fost suportate din fondurile publice gestionate de către Ministerul Tineretului şi Sportului, sumă ce constituie totodată un folos necuvenit pentru formaţiunea politică.".
De asemenea, DNA menţionează că unii dintre cei care figurau pe lista de participare la proiectul respectiv sunt studenţi ai unei facultaţi din Piteşti care nu au participat în realitate la eveniment.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar