CSM Rm. Vâlcea - CS Mioveni 0-0

Publicat: 06 Septembrie 2014

claudiu-niculescu-cs-mioveniÎn derbyul etapei a II-a a Seriei B2, CSM Rm.Vâlcea şi CS Mioveni s-au anihilat reciproc şi au terminat nedecis, 0-0.

Vâlcea şi Mioveni au jucat foarte prudent în prima repriză, una care a consemnat puţine faze de poartă. Coman a avut o şansă bună în minutul 7, când a fost singur în careu, dar a centrat slab. În replică, Răuţă şi Dragalina au avut două şuturi periculoase, respinse în corner de portarul D.Popescu. CSM s-a stins şi ultimul minut al primei reprize a adus şi cea mai mare ocazie, cu fostul vâlcean E.Stoica centrând de pe stânga pentru Maziliu, căruia i-au lipsit câţiva centimetri pentru a împinge balonul în poartă.

Jocul a continuat şi în partea secundă să fie unul anost pentru cei 1.000 de suporteri vâlceni. Abia în ultimul sfert de oră, meciul s-a jucat pe contre şi a avut sare şi piper. Chris Nkongue a dat startul la ocazii, reluând moale, din 6 metri şi Croitoru a reţinut pe linia porţii. Imediat, la poarta vâlceană, Ayza scapă singur pe stânga, şuteză în faţa porţii, de unde Năstăsie nu ajunge să reia. În minutul 87, după un corner, Năstăsie reia din apropiere şi D.Popescu respinge providenţial. Jocul se încheie cu şansa lui Adi Popa, care trage bine, dar mingea, care se îndrepta spre vinclu, este deviată de un fundaş argeşean în corner.

Astfel, Vâlcea-Mioveni se termină 0-0, un rezultat just după aspectul jocului. Aflat în tribună, antrenorul Timişoarei, Dan Alexa a studiat atent CSM-ul, în perspectiva jocului direct din etapa viitoare, din Zăvoi.

După două etape, CSM şi Mioveni rămân fără victorie şi deja favorita Timişoara, care are punctaj maxim, s-a desprins.

Echipe de start:

CSM Rm. Vâlcea: D. Popescu-Samson, Deaconescu, Cucui, Briceag - Vl. Munteanu, I. Stoica (cpt.), Câju - Nkongue, Coman, Codin.
Rezerve Prvulovic, Neagu, Ov. Popescu, Pîrvulescu, B. Geantă, Al. Ionescu, Ad. Popa.
Antrenor: Erik Lincar.

CS Mioveni: Croitoru-Negoiţă, Calvin, I.Rada, E.Stoica- Răuţă, Dragalina, Biceanu-Mazilu, C. Năstăsie, Ayza.
Rezerve: O. Popescu, B. Stoicva, Mîrzeanu, Cl. Bălan, Gălan, C. Stan, A. Popa.
Antrenor: Claudiu Niculescu

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar