Cursuri de calificare şi recalificare pentru angajaţii din regiunile Sud-Vest Oltenia şi Sud-Muntenia

Publicat: 07 August 2014

image 123553526870038000 1 400x225Angajaţii din regiunile Sud-Vest Oltenia şi Sud-Muntenia au oportunitatea de a beneficia de creşterea competenţelor profesionale prin participarea la programe de formare profesională continuă (FPC).
INNOTEK GROUP în parteneriat cu MITLIV EXIM şi ASOCIAŢIA CULTURALĂ SEBASTIAN  a lansat proiectul strategic "Creşterea competenţelor angajaţilor din regiunile Sud-Vest Oltenia şi Sud-Muntenia prin cursuri de calificare/recalificare" POS DRU/164/2.3/S/139170.
Începând cu data de 28 iulie a.c., 112 persoane din oraşul Mioveni beneficiază de pregătire pentru meseriile de lucrător comercial și sudor.


În cadrul proiectului fiecare participant va primi la finalizarea cursurilor echivalentul unei subventii de 480 lei/luna.Subvenţia se va acorda o singură dată, la finalizarea cursului şi va fi condiţionată de participarea persoanelor la orele de curs de teorie şi practică, în afara orelor de program (verificarea se va face în baza listelor de prezenţă), dar şi de promovarea examenului aferent şi obţinerea certificatului de calificare.
Cursurile se vor desfăşura la Scoala Generală “Marin Sorescu” Racoviţa.
 Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 şi se va implementa pe o perioadă de 18 luni.
Obiectivul general al proiectului este creşterea nivelului de calificare a 784 de persoane angajate din Regiunile Sud-Vest Oltenia şi Sud-Muntenia prin furnizarea a 28 de programe de Formare Profesională Continuă
Pentru a fi la curent cu evoluţia proiectului şi pentru a afla modalităţile prin care angajaţii pot participa la activităţile proiectului, puteţi accesa site-ul: WWW.RE-CALIFICARE.RO .

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar