Dacia a donat 6000 de litri de apă sinistraților din Bascov, Poiana Lacului și Bârla

Publicat: 04 August 2014

inundatii29Renault România a donat luni 6.000 de litri de apă plată sinistraților din localitățile argeșene Bascov, Poiana Lacului și Bârla. Cele peste 3.000 de pet-uri a câte 2 litri au fost transportate cu camionul în localitățile grav afectate de inundațiile din ultimele zile. Apa va fi distribuită de către autorități locuitorilor din zona calamitată.

Grupul a mai făcut donații de apă plată și minerală în trecut. A donat 43.000 de litri de apă minerală şi plată locuitorilor afectaţi de inundaţiile produse în judeţul Galaţi, în toamna anului trecut. De asemenea, în 2012, salariații de la Dacia au donat 9.300 de litri de lapte pasteurizat locuitorilor din județele Buzău și Vrancea, puternic afectați de căderile de zăpadă.

Renault România este cel mai important angajator din județul Argeș, având peste 14.000 de angajați în uzinele auto de la Mioveni. Totodată, pe plan local, alte peste 10.000 de locuri de muncă din industria pe orizontală sunt depedente de activitatea uzinelor de la Mioveni.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar