Dacia-Renault, 15 ani de la privatizare.

Publicat: 01 Octombrie 2014

3 400x311 Victor Ponta: “Este un proiect strategic şi vârful de lance al economiei”
Dacia şi Renault au împlinit 15 ani de colaborare, iar evenimentul a fost marcat la Titu, printr-un eveniment aniversar. Premierul Victor Ponta a transmis cu acest prilej un mesaj celor de la Dacia-Renault în care îi felicită şi le mulţumeşte pentru realizările din toţi aceşti ani şi în care subliniază că Dacia este "un proiect industrial strategic fundamental pentru România".
Sărbătorirea a 15 ani de la preluarea uzinei Dacia de către Renault a avut loc, marţi, la Centrul Renault Technologie de la Titu. Istoria Dacia a fost prezentată sub forma unui buletin de ştiri, la care au fost invitaţi, în "studioul" de pe scenă, directori din cadrul companiei de autoturisme şi oficialităţi.
În cei 15 ani după privatizarea Dacia, compania Renault a făcut investiţii de 2,3 miliarde de euro.

Acum la Dacia lucrează 17.000 de oameni direct în producţie. Anul acesta, Renault România aniversează 10 ani de la lansarea Logan şi 15 ani de activitate, iar Centrul de la Titu împlineşte 4 ani de la înfiinţare.
La evenimentul aniversar de la Titu au fost prezenţi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, senatorul Ecaterina Andronescu, reprezentanţi din conducerea companiei Renault, oficialităţi locale. Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj în care a punctat realizările Dacia-Renault şi importanţa companiei pentru economia României.
"Astăzi se împlinesc 15 ani de când Renault şi Dacia au pornit pe un drum comun al succesului. Un drum anevoios, dar care a fost pregătit cu mare atenţie, pentru fiecare viraj, pentru fiecare obstacol care a apărut în cale. După 15 ani şi 2,3 miliarde de euro investiţi la Mioveni, Dacia-Renault a devenit cel mai cunoscut brand industrial al României şi unul dintre cei mai competitivi constructori de automobile la nivel european şi chiar mondial. În industria auto din Europa, Dacia-Renault înseamnă performanţă, înseamnă seriozitate, înseamnă inovare şi adaptabilitate, înseamnă calitate. Îmi doresc ca mulţi ani de acum înainte, indiferent de guvernari si de schimbarile politice, Dacia-Renault să rămână cel puţin la nivelul de acum", le-a transmis Victor Ponta celor de la Dacia-Renault.
Foto:facebook /victor ponta

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar