De joi, fumatul în spaţiile publice închise nu va mai fi permis.

Publicat: 12 Martie 2016

tigariiLegea care interzice complet fumatul în spaţiile publice închise urmează să intre în vigoare joi, ziua din care, practic, fumatul în spaţiile publice închise, inclusiv în

baruri, discoteci şi restaurante, precum şi în spaţiile închise de la locul de muncă şi în locurile de joacă pentru copii, nu va mai fi permis. În condiţiile în care a rămas mai puţin de o săptămână până la aplicarea legii, am adunat astăzi cele mai importante prevederi ale actului normativ într-o sinteză, utilă atât persoanelor fizice, cât şi companiilor.
Interzicerea completă a fumatului în toate spaţiile publice închise este prevăzută de Legea nr. 15/2016 privind modificarea şi completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, act normativ publicat pe 1 februarie în Monitorul Oficial şi care va intra în vigoare în 45 de zile de la apariţie, adică în data de 17 martie.
Atenţie! Actul normativ care va intra joi în vigoare prevede şi interzicerea folosirii ţigărilor electronice în mijloacele de transport în comun, adică acele vehicule care transportă, contra-cost, persoane.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar