Direcţia 5 şi Anda Adam, la Zilele Oraşului Mioveni

Publicat: 25 Iunie 2014

1 400x266

Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni, au pregătit pentru locuitorii orașului și pentru invitații din județ, din țară și din străinătate în zilele de 27, 28 și 29 iunie,o serie de spectacole cu muzică pentru toate gusturile.

În seara de 27 iunie, începând cu ora 20.00, în centrul civic al orașului va avea loc spectacolul de muzică populară susținut de Maria Loga, Mariana Ionescu Căpitănescu, Steliana Sima și Ansamblul ”Ciocârlia”, iar pe 28 iunie, de la ora 18.30 se va desfășura Festivalul Internațional de Muzică Corală D.G. Kiriac, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, unde vor participa: Corul ”Ars Nova” al CJ Argeș, Corul mixt ” Milti Horodia Dimu Megara” din Grecia, Corul ”Orfeon Universitario” din Puebla - Mexic, Corul ”Tersicore” din Lugano - Elveția, Corul ” Buona Notes” din Sankt Petersburg - Rusia, Corul ” Preludiu” din București.

Zilele Orașului Mioveni se vor încheia duminică, 29 iunie, printr-un spectacol ce se va desfășura în centrul civic, începând cu ora 20.00 și va fi susținut de Direcția 5, Anda Adam, Liviu Hodor și Mona.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar