Două şcoli din Miceşti vor fi reabilitate pe bani europeni!

Publicat: 24 Aprilie 2014

3. 400x300

Directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a fost ieri în Piteşti pentru a semna contractele de finanţare pentru aceste două proiecte.

Două şcoli din comuna Miceşti (din satele Miceşti şi din Păuleasca) vor fi reabilitate. Valoarea totală a celor două proiecte se ridică la 610.000 de euro. Termenul de execuţie este de 11 luni, iar sute de elevi vor beneficia de acest proiect.Comuna Miceşti, în calitate de beneficiar, a obţinut fonduri nerambursabile Regio în cadrul Axei prioritare 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale“, Domeniul major de intervenţie 3.4 „Reabilitarea/modernizarea/ dezvoltarea şi echiparea infrastructurii pentru formarea

profesională continuă“ pentru proiectele „Extindere şi dotare Şcoala Gimnazială nr. 1, sat Miceşti, comuna Miceşti, judeţul Argeş“ şi „Extindere şi dotare Şcoala Primară nr. 1, sat Păuleasca, comuna Miceşti, judeţul Argeş“. Proiectul ce vizează Şcoala Gimnazială nr. 1 din satul Miceşti are o valoare totală de aproximativ 1.650.000 de lei, din care valoarea totală eligibilă a proiectului este de peste 1,2 milioane de lei. Cel de-al doilea proiect, ce vizează Şcoala Primară din satul Păuleasca, are o valoare totală de peste un milion de lei, din care valoarea totală eligibilă a proiectului este de peste 750 de mii de lei.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar