Echipamente, utilaje şi produse agricole, la Expoagroutil

Publicat: 15 Octombrie 2015

expo-pitesti-c7În perioada 15-18 octombrie, în parcarea Complexului Jupiter City Pitești (Hypermarket Carrefour), se va desfășura prima ediție a Târgului de echipamente, utilaje și produse agricole tradiționale "EXPOAGROUTIL", organizat de Consiliul

Județean Argeș, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Argeș și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Deschiderea oficială a avut loc la ora 11.30, programul de vizitare fiind zilnic, între orele 10.00-18.00.
Evenimentul este organizat pe mai multe secţiuni: echipamente agricole; input-uri pentru agricultură; salon de produse ecologice; salon de finanțări și asigurări, preponderent pentru sectorul agricol ; reuniuni profesionale pe teme de actualitate.
Târgul își propune o acoperire cât mai largă, pe lângă expozanții de utilaje și echipamente agricole regăsindu-se și instituții locale - Direcția Agricolă, APIA, Camera Agricolă, Consiliul Județean Argeș, precum și instituții care finanțează agricultura – bănci, IFN-uri, etc.
Participa peste 30 de expozanti, dintre care Daperom, (dealer Dacia Renault), Institutul de Cercetari Pomicole Mărăcineni, Cramele Cricova, Ingardena, Pompe Instal, General Leasing, Agritocan, Michelin, Badrom, Asociația Angus, Brădet, Toyota, producători locali, etc.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar