ELEVII AU ÎNVĂŢAT DESPRE IMPORTANŢA APEI

Publicat: 12 Aprilie 2016

sedcapaS.C Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni au demarat o nouă campanie în școli. Primul proiect dedicat școlarilor este despre "Importanța apei în natură și organism". Atât liceenii, cât și elevii de la gimnaziu, au învățat

zilele acestea, în cadrul unor ore speciale, despre importanța apei, a Stației de Epurare și despre valoarea naturii. Copiii au devenit "ambasadorii" Orașului în acest proiect, învățând să aibă grijă de apă, să nu polueze apele și natura, dar și să-i învețe pe ceilalți să se poarte civilizat, deoarece natura este importantă pentru a trăi sănătos.
Cu această ocazie școlarii au fost invitați la Ziua Porților Deschise, care va avea loc la Stația de Epurare a Orașului Mioveni. Acolo, pe lângă faptul că vor afla mai multe despre apă și epurarea acesteia, cei care participă la concursul propus de cei de la S.Ed.C vor primi și premii.
Acesta nu este singurul proiect în care se vor implica echipele S.Ed.C, următoarele fiind pe mediu și câinii fără stăpân. Pentru că școlarii trebuie să învețe că atât mediul, cât și celelalte suflete, fac parte din viața noastră și trebuie respectate.
În acest proiect au fost implicate toate liceele și școlile din oraș.

 

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar