Expoziţie de maşini Dacia la Zilele oraşului Mioveni

Publicat: 25 Iunie 2015

dacia-1300mDacia susține Zilele Orașului Mioveni care vor avea loc în perioada 26-29 iunie 2015, sărbătorind 530 de ani de atestare documentară a orașului.

În prima zi a evenimentului, pe strada Tudor Mușatescu, va avea loc o expoziție de mașini de raliu și mașini istorice, printre care Dacia

1100, Dacia 1300, dar și variante din noua gamă Dacia. Mai mult, în calitate de partener de nădejde al organizatorilor, Dacia va pune la dispoziție autoturisme necesare pentru transportul invitaților. Din flota pentru transferurile VIP-urilor va face parte și un vehicul Lodgy Stepway, lansat în aprilie 2015.
Pe lângă concertele artiștilor ca Antonia și What's Up sau Nicolae Furdui Iancu și Taraful "Crai Nou", din 27 iunie, la Centrul Cultural se organizează un seminar și un workshop de fotografie. În plus, foarte importantă este și inaugurarea ceasului donat de Ligourio din Grecia, care va fi amplasat lângă Catedrala "Sf. Apostoli Petru și Pavel".
Duminica este dedicată participării la viața religioasă a orașului și se încheie cu un spectacol folcloric, în timp ce ziua de luni este marcată sărbătoarea Sfinților Petru și Pavel și de hramul catedralei ortodoxe din Mioveni.

 

 

 GALERIE FOTO

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar