Festivalul Speranţe Argeşene

Publicat: 20 Octombrie 2014

pian-copilŞcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti organizează, sâmbătă, 1 noiembrie, începând cu ora 10.00, etapa zonală pentru cea de-a VII-a ediţie a Festivalului - Concurs Judeţean de Muzică Uşoară şi Muzică Cultă Speranţe Argeşene.

Concursul se va desfăşura pe următoarele secţiuni:
Muzică Uşoară - pentru interpreţii (solişti) din clasele 0 - VIII (6 -14 ani); concurenţii vor interpreta o piesă la alegere, specifică vârstei lor, obligatoriu din repertoriul românesc.


Elevii pot folosi negative înregistrate pe CD sau pot fi acompaniaţi la diverse instrumente (în concurs participând doar solistul). Nu se acceptă pozitive!;
Secţiunea Muzică Cultă (instrumente: pian, instrumente cu corzi, de suflat şi percuţie) - pentru interpreţii din clasele 0 - XII (6 - 19 ani): elevi de la şcolile şi liceele din judeţ şi de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti.
Concurenţii vor interpreta o piesă la alegere, din programele studiate la şcoală; secţiunea Muzică Cultă (instrumente: pian, instrumente cu corzi, de suflat şi percuţie) - pentru interpreţii din clasele 0 - VIII (6 - 14 ani): elevi de la Şcoala de Arte Cîmpulung Muscel şi de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, din Piteşti; secţiunea Muzică Cultă (canto clasic) - pentru interpreţii din clasele IX - XII (15 - 19 ani): toţi elevii interesaţi din judeţ. Faza zonală se va desfăşura în următoarele localităţi: Topoloveni - Casa de Cultură Ion Ionescu; Costeşti - Casa de Cultură; Curtea de Argeş - Centrul de Cultură şi Arte George Topîrceanu; Câmpulung - Casa de Cultură; Piteşti - sediul Şcolii Populare de Arte şi Meserii Piteşti. n
Înscrierile se fac până la data de 24 octombrie a.c.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar