Flanco deschide un magazin la Mioveni.Vezi unde

Publicat: 21 Ianuarie 2016

Macheta ziar Mioveni 230x162mmDin 1994, Flanco este magazinul în care românii au încredere când vine vorba despre produse IT, electronice şi electrocasnice. Clienţii Flanco revin în magazine ori de câte ori au nevoie de produse electro-IT ori, pur şi simplu, de sfaturi legate de tehnologie, pentru că au încredere în consultanţii specializaţi şi în

calitatea serviciilor oferite. Retailul este într-o continuă evoluţie, Flanco fiind promotor al inovaţiei şi tehnologiei. În magazinele Flanco găseşti tot ceea ce înseamnă produse cu performanţe superioare şi tehnologii de ultimă oră, care pot fi testate pe loc, plus cea mai extinsă gamă de servicii. Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1200 de angajați, compania deţine o rețea de 103 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 65 de orașe. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro, www.flancointeractiv.rosau paginile de Facebook şi de Twitter.

Magazinul cu numărul 103 se deschide în Mioveni, vineri, 22 ianuarie,în Bulevardul Dacia, Bloc L10, în apropierea Oficiului Poştal.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar