Florin Tecau :”Mă voi lupta pentru Argeș, voi face tot posibilul să i se recunoască meritele și să primească ce i se cuvine”.

Publicat: 15 Iunie 2014

images 400x245Florin Tecău a vorbit despre planurile de viitor, în calitate de lider al administrației județene.

Îmi doresc modernizarea și reabilitarea celor două spitale strategice și de referință ale județului – Spitalul Județean și Spitalul de Pediatrie- pentru a atinge gradul de performanță necesar pentru ca acestea să devină spitale regionale. În domeniul educației: apă curentă și toalete ecologice în toate unitățile de învățământ din mediul rural. Turism: prima pârtie de schi funcțională. Infrastructură: drumul județean Bârla- Căldăraru-Miroși- Izvoru- Mozăceni.

E drumul care asigură o legătură directă a sudului județului cu autostrada A1. Oamenii de acolo au nevoie de el, sudul Argeșului avâd potențialul cel mai mare agricol, pentru a putea avea o legătură mai rapidă cu Bucureștiul sau Piteștiul, unde să-și vândă produsele. Tot aici: să remediem problemele apărute în urma inundațiilor, unde e adevărat că trebuie bani mulți, dar trebuie să reușim să-i aducem. De asemenea, vreau să facem Transfăgărășanul circulabil 365 de zile pe an, lucrare de care vreau să ne apucăm în 2015. Tot în 2015 trebuie să reabilităm drumul Curtea de Argeș-Câmpuluing, care e la pământ și să încheiem reabilitatea DN 73. De asemenea, trebuie să finalizăm obiectivele de apă și canalizare, proiecte începute în 37 de localități. Nu în ultimul rând, e absolut necesar să promovăm tinerii din Argeș și să fim alături de cei din mediul rural pentru a-i determina să rămână în localitățile în care s-au născut. Să creăm locuri de muncă, împreună cu reprezentanții mediului de afaceri, pentru tinerii care își doresc să rămână aici și să muncească pentru Argeș.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar