Florin Tecău “Vrem ca Argeşul să devină un model în ce priveşte identificarea şi aplicarea celor mai potrivite soluţii, care să contribuie la crearea locurilor de muncă, la creşterea competitivităţii în toate domeniile”

Publicat: 12 Mai 2014

df09e94d1bc3d4c81c0122a36d5ef990 XL 400x200Strategia de dezvoltare a judeţului pentru perioada 2014 - 2020 articulează direcţiile noastre de acţiune în acest sens. Vrem ca Argeşul să devină un model în ce priveşte identificarea şi aplicarea celor mai potrivite soluţii, care să contribuie la crearea locurilor de muncă, la creşterea competitivităţii în toate domeniile. În acest context, vorbim despre susţinerea domeniilor cu potenţial major, relevant, care pot aduce profit judeţului: agricultura şi turismul.

Trebuie să facem cunoscut turismul în Argeş, iar agricultura trebuie să o facem productivă şi competitivă. Investiţiile în agricultură cu fonduri europene reprezintă acum un motor al dezvoltării rurale. Sprijinirea tinerilor fermieri, înfiinţarea microfermelor şi a fermelor, refacerea bazinului pomicol sînt doar câteva obiective concrete de valorificare a potenţialului agricol. Însă, în opinia mea, potenţialul cel mai important al judeţului Argeş este omul. Populaţia judeţului este cea în beneficiul căreia vrem să realizăm cît mai multe proiecte, investiţii, suportul acesteia fiind principala motivaţie a noastră.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar