Focul lui Sumedru, aprins și la Mioveni

Publicat: 25 Octombrie 2014

foc2014Respectând tradiția din moși strămoși, Primăria Mioveni, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni au organizat și anul acesta Focul lui Sumedru, în mai multe locații din oraș, în special în curtea școlilor. În jurul focului aprins și supravegheat de autoritățile locale, au fost împărțiți, după tradiție, covrigi și mere, copiilor, dar și adulților.

În orașul Mioveni, focurile au fost aprinse, începând cu ora 18.00, în următoarele locații: Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu", Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, Școala Gimnazială „George Topârceanu", Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu", Școala Gimnazială „Marin Sorescu" Racovița, Școala Gimnazială Racovița de Sus, Școala Gimnazială Colibași, Școala Gimnazială Făget, Școala Gimnazială Clucereasa, dar și în zona Morii, acolo unde administrația locală a amenajat un frumos parc.
La evenimentul tradițional au participat, Ion Georgescu, edilul orașului Mioveni, membri ai administrației locale, dar și Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru cercetare.

 

 

 

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar