Hannes Swoboda:” Cred că aveţi nevoie de o nouă tradiţie, de un preşedinte care să depăşească frontierele politice şi să se lupte pentru interesele ţării".

Publicat: 06 Mai 2014

DSC 0943 800x531Hannes Swoboda a fost marți într-o vizită în județul Argeș. El a participat la o întâlnire cu reprezentanții mediului academic de la Universitatea "Constantin Brâncoveanu” din Piteşti şi a vizitat Automobile Dacia Renault, Institutul de Cercetări Nucleare (Mioveni) și Fabrica de Magiun din Topoloveni. Liderul grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a participat la o întâlnire cu caracter electoral organizată la Mioveni şi a susţinut o conferinţă de presă. “Colegii mei apără România şi lucrează pentru România în Europa.

De cealaltă parte sunt unii oameni care mereu critică România, pentru că ei nu critică doar guvernul, dar critică România, creând o imagine proastă României. Ei folosesc aceste atacuri împotriva PSD şi a lui Victor Ponta pentru a prezenta ţara într-o lumină proastă. Părerea mea este că ţara are nevoie de un preşedinte care să reprezinte România, nu să se concentreze asupra bătăliei politice interne. Nu ştiu nici un preşedinte, în nici o ţară europeană, care să se concentreze pe luptele politice interne şi nu pe reprezentarea întregii ţări în exterior. Cred că aveţi nevoie de o nouă tradiţie, de un preşedinte care să depăşească frontierele politice şi să se lupte pentru interesele ţării", a declarat Swoboda la conferinţa de presă desfăşurată în oraşul Mioveni”.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar