Helmuth Duckadam, invitat să premieze elevii din Mioveni!

Publicat: 14 Mai 2014

dukadamFostul mare portar de fotbal al formației Steaua București, Helmuth Duckadam, supranumit "Eroul de la Sevilla", va fi prezent în Mioveni la "Crosului pentru copiii din învăţământul gimnazial", vineri,

16 mai, de la ora 11.00.

Competiţia organizată de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului în colaborare cu Consiliul Local Mioveni, a ajuns la cea de-a doua ediție și are drept scop promovarea mişcării, a sportului în general, care este echivalent cu sănătatea, dezvoltarea fizică şi mentală.
Traseul pe care se va alerga va fi următorul: intersecția Bulevardul Dacia cu Strada Părăști (semafoare), (Str. Mihai Eminescu, Pompieri, B-dul I.C. Brătianu), iar locul de sosire va fi la Catedrala "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" Mioveni.
Câştigătorii vor primi medalii, diplome şi premii în bani din partea organizatorilor
Helmuth Duckadam
A început sa joace fotbal în 1975, la Gloria din Arad. Pâna în 1983, cand s-a transferat la Steaua Bucuresti, a mai evoluat la UTA (1977 si 1978-1983) şi Constructorul Arad (1977-1978).
Duckadam a evoluat în 133 de meciuri pe prima scena, are doua prezente la nationala şi 11 în cupele europene. A castigat un titlu de campion şi o cupa a României (1985) şi Cupa Campionilor Europeni (1986). A fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în 1986, fiind menţionat şi în revista "France Football".

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar