IGPR: Persoane bănuite de infracţiuni contra persoanei, duse cu mandat la audieri

Publicat: 22 Aprilie 2015

politie-mascati-febInspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a precizat, într-un comunicat de presă, că mai multe persoane bănuite de infracțiuni contra persoanei au fost duse cu mandat la audieri la sediul Poliției orașului Găești.
Potrivit sursei citate, persoanele din localitățile

dâmbovițene Voia și Pătroaia aduse la audieri în urma punerii în executare, miercuri dimineața, a celor 17 mandate de aducere au legătură cu un omor petrecut în noaptea de 16 aprilie, între familia celui ucis și a agresorului izbucnind un conflict.
''Este vorba despre persoane implicate în conflictul cauzat de omorârea, pe fondul consumului de alcool, a unui bărbat din Voia în data de 16 aprilie. Bărbatul din Voia, de 54 de ani, a fost lovit de un altul, de 28 de ani, din Pătroaia. Între familiile celor implicați în acest incident a izbucnit ulterior un conflict, iar acum mai multe persoane au fost aduse la audieri la Poliția Găești'', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Dâmbovița, Alexandra Niculae, pentru Agerpres.
Polițiștii din Dâmbovița, împreună cu cei din Argeș, au pus în executare, miercuri dimineața, 17 mandate de aducere, pe numele unor persoane din localitățile Pătroaia și Voia, bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire și alte violențe și violare de domiciliu.
Cei în cauză au fost duși la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

foto arhivă

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar