Încă o sala multifuncţională la Mioveni

Publicat: 07 Iulie 2016

2-1Receptiv ca de obicei la ideile venite din partea locuitorilor oraşului, primarul Ion Georgescu, reales pentru încă un mandat, le-a prezentat, astăzi, prietenilor săi virtuali stadiul lucrărilor la noua clădire din cartierul Făget.
"În luna martie a anului trecut în

Mioveni a început construirea clădirii multifuncţionale Făget, destinată locuitorilor din zonă. Lucrările sunt în plină desfăşurare și se află în graficul stabilit inițial, noua clădire urmând să fie dată în folosinţă în luna septembrie a acestui an.
Clădirea va avea săli pentru cursuri și expoziţii, birouri, sală de spectacole, terasă, vestiare și grupuri sanitare. Curtea interioară va fi amenajată cu alei pietonale, spaţii verzi, copaci, gazon şi cu un spaţiu de parcare. Investiţia este realizată exclusiv cu fonduri de la bugetul local.
La dezbaterile publice pe tema bugetului Mioveniului le-am promis oamenilor că în fiecare cartier vom face astfel de spații și mă voi ține de cuvânt. În Racoviţa şi Colibaşi există deja și urmează să îl inaugurăm în luna septembrie și pe acesta, în Făget. Va urma şi cartierul Clucereasa",a scris primarul pe pagina sa de facebook.

 

 

 

1-1

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar