Începe noul an universitar: Peste nouă mii de poliţişti vor acţiona suplimentar în zona căminelor studenţeşti

Publicat: 03 Octombrie 2016

politie-scoala"Peste 9.000 de poliţişti vor acţiona în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru pentru ca noul an universitar să înceapă în condiţii de linişte şi siguranţă. Efectivele Poliţiei Române sunt în

teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ. Astfel, poliţiştii de la rutieră vor fi prezenţi în apropierea centrelor universitare, pe arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier. Todată, unităţile de învăţământ sunt incluse în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei, iar datele de contact ale poliţistului de proximitate sunt afişate la universităţi, pentru o mai bună comunicare", anunţă Poliţia Română printr-un comunicat de presă.
Pentru prevenirea furturilor şi a tâlhăriilor poliţiştii le recomandă studentilor care stau la camine să nu lase bagajele nesupravegheate pe holuri sau în faţa unităţilor de cazare şi să asigure uşile şi geamurile camerelor.

 

foto arhiva

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar