Începe stagiunea la Filarmonica din Pitești

Publicat: 23 August 2014

filarmonicaDin septembrie, Filarmonica Pitești pornește la drum în noua stagiune. De luni, 2 septembrie, Filarmonica Piteşti pune în vânzare, la sediul său din strada Craiovei, Nr. 2, Bloc G1 Casa Cărţii, etajul II, abonamentele pentru lunile septembrie-decembrie 2014 pentru stagiunea 2014-2015. Preţurile abonamentelor noii stagiuni a instituţiei de concerte din subordinea Consiliului Local şi a Primăriei

Municipiului Piteşti sunt următoarele: categoria A 90 de lei, categoria B, 70 de lei. Preţul biletelor a rămas acelaşi ca în stagiunea precedentă: la categoria A un bilet este de 20 de lei, iar la categoria B, 15 lei. Un bilet la un concert extraordinar poate fi procurat cu 50 de lei, la categoria A, şi cu 30 de lei la categoria B. Un bilet pentru concert educativ este 5 lei. La concertele Filarmonicii Piteşti studenţii, pensionarii, şomerii şi adulţii cu handicap mediu şi uşor au reducere 50%. Elevii beneficiază de o reducere de 75% din preţul biletului. Cetăţenii de onoare ai municipiului Piteşti, elevii etnici români din afara graniţelor ţării, bursieri ai statului român, posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României care au activat cel puţin zece ani în domeniul cultural-artistic şi sunt pensionari, persoanele cu handicap grav sau accentuat şi persoana care îl însoţeşte au acces gratuit la toate producţiile Filarmonicii Piteşti.

Primul concert al stagiunii 2014-2015 va avea loc joi, 18 septembrie a. c., alături de orchestra simfonică a instituţiei şi dirijorul permanent Tiberiu Oprea concertând, pe o vioară Stradivarius, solistul Răzvan Stoica.
Dintre invitaţii stagiunii de toamnă-iarnă ai Filarmonicii Piteşti amintim: dirijorii Horia Andreescu, Cristian Lupeş, Marius Hristescu, Theo Wolters, Alexandru Ganea, Adrian Morar, Alexandru Iosub, soliştii Tudor Gheorghe, Cristina Anghelescu, Irina Săndulescu, Ioana Maria Lupaşcu, Răzvan Suma, Analia Selis, Mihaela Postu, Raluca Ouatu.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar