Ion Georgescu:"Vom reuși să organizăm un program de funcționare al farmaciilor pe timp de noapte în Mioveni"

Publicat: 16 Iunie 2016

ion-georgescu-bPrimarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, este foarte activ pe reteaua de socializare online Facebook, unde posteaza zilnic informaţii pentru cetăţenii săi.

De pe pagina edilului aflam că asigurarea asistenței farmaceutice pe timp de

noapte în orașul Mioveni se va rezolva în curând.
„După cum v-am informat, conducerea Primăriei Mioveni a solicitat prin mai multe adrese Colegiului Farmaciştilor Argeş, Casei de Asigurări de Sănătate Argeş, dar şi Ministerului Sănătaţii găsirea unei soluții, de comun acord, pentru asigurarea asistenței farmaceutice pe timp de noapte în orașul nostru.
Așa cum știți, răspunsul primit din partea Ministerului Sănătaţii a fost unul favorabil, în care se precizează foarte clar că este obligatorie asigurarea asistenţei farmaceutice pe timpul nopţii de către toate farmaciile comunitare aflate în relaţii contractuale cu Casele de Asigurări Sociale de Sănătate şi este în sarcina Colegiului Farmaciştilor stabilirea modului în care se poate organiza programul farmaciilor.
Pe cale de consecință, la solicitarea Casei de Asigurări de Sănătate Argeș și a Colegiului Teritorial al Farmaciştilor Argeş reprezentanţii celor 10 unităţi farmaceutice din Mioveni au propus organizarea unei întâlniri cu conducerea Primăriei Mioveni, în data de 21 iunie, în vederea identificării celei mai bune soluţii pentru organizarea asistenței farmaceutice în oraș pe timpul nopţii sau în zilele nelucrătoare şi sărbători legale.
În aceste condiții, așa cum am promis, vă asigur că în următoarea perioada vom reuși să organizăm un program de funcționare al farmaciilor pe timp de noapte în Mioveni", a scris primarul Ion Georgescu pe pagina sa de facebook.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar