Izabela Cristescu şi Codruţ Pîrvu, Miss şi Mister Boboc la Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni

Publicat: 15 Noiembrie 2015

bal-boboci-grupVineri, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia a avut loc balul bobocilor al Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni.

Lupta pentru titlurile de Miss Boboc şi pentru cea de Mister Boboc s-a purtat între 9 perechi de tineri aleşi pe sprânceană, însă în cele din urmă acestea le-au revenit

Izabelei Cristescu şi lui Codruţ Pîrvu.
De asemenea, titlurile de Miss şi Mister Eleganţă au fost câştigate de Ana Maria Lixandru şi Robert Georgescu, iar cele de Miss şi Mister Popularitate au mers către Andreea Marinică şi Andrei Tică.
De la balul de vineri nu puteau lipsi momentele artistice, de teatru, de interpretare, de cântec, şi de dans aparținând actualilor elevi ai liceului.
Invitatul special al serii, Bogdan Vlădău, a oferit tinerilor din public un recital pe cinste .„Love Is In The Air", „Baby", „ Menina Linda ", „ Hila", au fost piesele care au avut cel mai mare succes în rândul elevilor, aceştia recompensând prin urale zgomotoase performanţa tânărului artist.
Conducerea liceului mulțumeşte tuturor partenerilor, sponsorilor și voluntarilor implicați cu ajutorul cărora acest eveniment a fost un succes.

 

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar