Karatiştii din Mioveni, rezultate remarcabile la "Cupa Băniei"-10 medalii de aur,1 de argint şi 5 de bronz

Publicat: 28 Septembrie 2014

image

Karatiştii din Mioveni, rezultate remarcabile la "Cupa Băniei"-10 medalii de aur,1 de argint şi 5 de bronz !

Cu 10 medalii de aur,1 de argint,5 de bronz şi locul II pe echipe s-a întors acasă lotul C.S. Dacia Mioveni 2012, antrenat de Sebastian Ene, care sâmbătă, 27 septembrie a participat la ediția a VIII-a a „Cupei Băniei",ce s-a desfăşurat la Craiova.

Rezultatele obţinute de sportivii din Mioveni fac cinste judeţului Argeş, cu atât mai mult cu cât la competiţie au participat 180 de sportivi de la 13 cluburi din ţară.

În condiţii de mare competitivitate, evoluţiile celor 12 sportivi au fost spectaculoase, toți demonstrând superioritatea Şcolii de Karate de la Mioveni.

Cei 12 sportivi argeșeni sunt: Elisei Antonio-(2 medalii de aur), Stanciu Ștefan-(2 medalii de aur), Dumitra David-(2 medalii de aur),Nițu Ariana-(1 medalie de aur,1 medalie de bronz),Georgescu Cătălin-(1 medalie de aur), Floricica Rariș-(1 medalie de aur), Catrinescu Laurențiu-(1 medalie de aur), Stana Mirabela-(1 medalie de argint),Vlad Leonard-(1 medalie de bronz),Ionescu Radu-(1 medalie de bronz), Puiu Valentin-(1 medalie de bronz),Stanciu Alexandra-(1 medalie de bronz).
Echipa ambiţioasă de la Mioveni a fost însoţită la Craiova de antrenorul-Sebastian Ene ,directorul sportiv-Constantin Ciobanu ,dar şi de către parinți.
Felicitări copiilor, părinţilor, antrenorilor şi susţinătorilor Clubului pentru performantele obţinute la acestă competiţie.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar